HUNGARY'S

magyar hírportál

5 női dolog, amiről nem is gondolnád, hogy felizgatja a férfiakat

loading...

Talán nem valótlanság azt állítani, hogy a köztudatban az terjedt el, miszerint a férfiak többsége csakis a nagy keblű, sportos alkatú, állandóan kisminkelt és mindig elegánsan öltöző nőkért van oda, azokra pedig, akik nem tartoznak ebbe a kategóriába, rá sem hederítenek.

loading...

Nos, ez nem így van! Persze fontos, hogy egy nő adjon magára és legyen ápolt, de hát ez alap! Nem csak az imént felsorolt jellemzők azok, amik megőrjítik a férfiakat. Az alábbiakban felsorolunk még 5 ilyet, amiről talán nem is gondolnád, mennyire imádják a pasik!

1. Kis keblek.

Nos igen, nagyon sok férfi inkább a kisebb keblű hölgyeket kedveli. De van, ami jóval meghatározóbb a keblek méreténél, ez pedig az “összkép”, az a bizonyos kisugárzás.

2. Amikor eltűrik a hajukat.

A férfiak különösen szeretik, amikor a nők az alábbihoz hasonlóan eltűrik a hajukat. Amilyen kicsi és egyszerű gesztus, annyira csábító!

3. Aranyosan/viccesen kinéző zoknik.

Nehezen megmagyarázható, de az efféle kis aranyos zoknik vonzzák a férfiak tekintetét… talán azért, mert a figyelmük a fedetlen lábra irányul?

4. Kis gödröcskék a derekukon.

Szintén nehezen megfogalmazható, de van valami vadító a deréktájt lévő kis gödröcskékben.

5. Amikor ásítanak.

A férfiak nagyon szeretik, amikor egy csinos hölgy ásít előttük. Valamiért aranyosnak és bájosnak találják. És most nyilván nem arról van szó, amikor valaki úgy ásít a másik ember képébe, mintha be akarná kapni, hangos, “oááááhh” hang kíséretében!

Te mit gondolsz? Írd meg hozzászólásban!

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...