HUNGARY'S

magyar hírportál

Hazament a buliból, majd felakasztotta magát

loading...

Több éjszakai klubot is végigjárt az a 18 éves lány, aki arra panaszkodva, hogy nem érzi jól magát, hazaindult, hogy kioltsa a saját életét.

loading...

Az angliai Ellie Campbell, a rendkívül népszerű, elsőéves egyetemista barátaival indult szórakozni tragikus halálának estéjén. Számos bárt, éjszakai klubot megjártak, amikor Ellienek hirtelen megváltozott a hangulata. Panaszkodni kezdett, hogy nem érzi jól magát.

Ellie Campbell Forrás: Facebook

Fél órával a többiek előtt indult haza, akik később követték. A lakhelyüket is őrző biztonsági őr engedte be az aggódó barátokat, akik megtalálták Ellie felakasztott testét a fürdőszobában.

A lány még életben volt, mikor a kórházba szállították, ám a kivizsgálás során megállapították, hogy az agyi tevékenysége, az orvosok elmondása szerint “inkompatibilis volt az élettel”.

A lányt végül le kellett venni az őt életben tartó gépekről.

Az ügy kivizsgálása során kiderült, hogy a lány öleléssel köszöntötte a már említett őrt, majd felment a lakásába.

Ellie egyébként soha nem mutatta jelét annak, hogy képes lenne elvenni saját életét. Kitűnő tanuló volt. A halottkémi vizsgálat eredményei szerint a vérében sem találtak drogot, és a véralkoholszintje sem okozhatta a hirtelen hangulatváltozást.

Mind a szülők, mind pedig a barátai, tanárai értetlenül állnak a lány öngyilkossága előtt.

(The Sun)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, itt találhat segítséget.

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...