HUNGARY'S

magyar hírportál

Pornóiparban dolgozott a magyar Ken baba

loading...

loading...

Elképesztő körülmények között tanult meg sminkelni a Einwiller Gregor, a magyar Ken baba. A fiatal fiú egy pornós barátnője által került be a felnőttfilmes szakmába.

Elsőként számoltunk be róla, hogy Einwiller Gregor minden vágya, hogy ő legyen a magyar élő Ken baba. Ehhez persze elengedhetetlen az, hogy rásegítsen egy kis sminkkel a jobb látvány érdekében. Most azonban kiderült, hogy hol is tudta eddig kamatoztatni sminkelési szenvedélyét. Minden akkor kezdődött, amikor egy felnőttfilmes iparban dolgozó barátnője késésben volt egy forgatásról.

– A legjobb barátnőm által kerültem bele ebbe az egész pornós világba. Tudni kell, hogy egy ilyen forgatáson nagyon szigorú szabályok vannak. A késés tabu. Aki késős, azt nem nagyon fogják már legközelebb hívni. Nagyon profi stáb dolgozik a modelleken, mielőtt kamera elé kerülnek. Sok esetben az is kikötés, hogy a lányok natúrban érkezhetnek, csakis a stáb által készített sminkben forgathatnak– kezdte történetét Gregor.

Einwiller Gregort a felnőttfilmesek világában szerzett rutin tette profi sminkessé
– Ez ebben az esetben sem volt másként. A barátnőm már a sminkben kellett volna, hogy üljön, amikor ő még otthon volt. Tudta, hogyha most smink nélkül indul el, akkor mire ott előkészítik őt, tuti miatta fog késni a forgatás. Ahhoz, hogy ezt kikerülje, engem kért meg, hogy alkossak neki egy tőlem megszokott profi sminket. Természetesen azonnal kaptam az alkalmon és a fantáziámat elengedve összedobtam neki egy olyan igazi fullos pornós sminket. Mikor megérkezett a forgatás helyszínére, az egyik szakember azonnal szemügyre vette, hogy miért is van rajta smink, majd azt mondta, hogy ilyet nem sűrűn mond, de ezt megtarthatjuk, mert nem tud belekötni – büszkélkedett Greg, aki onnantól kezdve más p…rnószínésznőket is előkészített a forgatásokra.

– Innentől kezdve más pornószínésznők is a kezeim közt szépülhettek. A lányok mindig szeretettel fogadtak, elismerték amatőr profizmusomat. Most ezzel választ is adok a sok kíváncsi követő kérdésére, hogy honnan tudok ilyen profi sminket készíteni mindig magamnak? Hát így! A forgatásokon volt alkalmam rutint szerezni és tökéletesíteni tudásomat, amit aztán azóta magamon is tudok kamatoztatni – nevetett a magyar Ken baba.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...