HUNGARY'S

magyar hírportál

Forró hangulat és csókcsata a villában: a kamerák előtt esett egymásnak VV Hunor és Sebestyén Ági – fotók

loading...

loading...

Budapest — Felforrósodott a hangulat a villában.

A ValóVilág 9. játékosait meglátogatta négy különleges vendég, a VV második szériájában második Molnár Anikó (45), a nyolcadik évadban feltűnő Dina (25), a Farm című reality győztese, Gábor (28), valamint a Pumpedék című sorozat főszereplője, Sebestyén Ági (31). Az est egy Romantic-koncerttel megspékelt farsangi bulival zárult, amelyen Ági és VV Hunor össze is melegedett.

A nap folyamán hamar egy hullámhosszra kerültek, hiszen a rögtönzött párosoknak saját jelmezt kellett készíteniük, amelyekben este felléptek. A parti akkor indult be igazán, amikor Gáspár Győző (45) zenekara belekezdett fergeteges koncertjébe. A villalakók vad sikítozásban törtek ki a formáció örömére. A villalakók és a vendégek őrült buliba kezdtek, amelyben Ágica és Hunor bizony igencsak összemelegedett.

– Ági gyönyörű nő, ráadásul fantasztikusan táncol. Kértem, hogy tanítson meg egy pár mozdulatra. Elég jól sikerült az oktatás – mondta sejtelmesen Hunor, aki csókcsatába keveredett Ágival, sőt, még az éjszakát is együtt töltötték a szőkeséggel.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...