HUNGARY'S

magyar hírportál

13 dolog, amit a férfiak elsők között néznek meg egy nőn. Meg fogsz lepődni!

loading...

A nők többsége általában azt gondolja, hogy a férfiak leginkább a külső megjelenést veszik észre rajtuk elsőként. Ez azonban nem minden esetben igaz. Természetesen a fizikai megjelenés is fontos, de vannak más tényezők, amit a férfiak azonnal kiszúrnak. Egyesek ezek közül általánosan ismert, de vannak köztük olyanok is, amin te is meglepődnél. Íme néhány közülük:

loading...

1. Gyönyörű haj
Amikor egy férfi először megpillant egy nőt, akkor elsőként az arcát nézi meg, és gyors döntést hoz arról, tetszik-e neki vagy sem. Néhány férfi azt állítja, hogy ezt a döntést meg tudja úgy is hozni, hogy csak hátulról néz meg. Mielőtt arra a kézenfekvő dologra gondolnál, hogy csodás hátsód alapján teszi ezt, lehet, hogy tévedsz. Nagy valószínűséggel a hajadat nézik. A férfiakat vonzza a sűrű, fényes és tiszta hajkorona. Gyakran összekötik azzal, milyen személyiség vagy, sőt a haj valóban sokat elárul gazdája állapotáról (egészségügyi, szépségápolási).

2. Megfelelő testtartás
A férfiak egyszerűen imádják, ha egy nőnek egyenes a testtartása, hiszen így sokkal magabiztosabbnak, vonzóbbnak és szebbnek látszanak. Kevesen vannak, akik azt szeretik, ha egy nőnek nincs önbizalma és görnyedten jelenik meg. Húzd ki a hátad és emeld fel a fejed, de ne túl magasra. Csak természetesen és lazán!

3. A barátaid
A férfi számára nagyon fontos, hogy lássa milyen barátok vesznek téged körül. Ebből sok mindent le tud vonni, például, ha a barátaid hangosak és bunkók, akkor a férfi jogosan hiheti azt, hogy te is ilyen ember vagy. Másrészről, jó kedvű és kedves barátok pozitív és kellemes képet vázolnak fel rólad.

4. Ajkak
Tudományosan alátámasztott tény, hogy a csókolózás csökkenti a stresszt, sőt mi több azt is kimutatták, hogy az emberek életük során körülbelül 20160 percet töltenek el ezzel az édes tevékenységgel életük során. Nem is kérdés, hogy a férfiak elsők közt tekintik meg a szádat.
Ápold az ajkaidat és emlékezz, hogy a férfiak a természetes megjelenést részesítik előnyben!

5. A dolgok, amiket magaddal viszel
Hiszed vagy nem, de egy táska sok mindent elárul rólad. A férfiak egy része szívesen szed fel infót rólad a táskád alapján. Például, ha egy óriási táskával jársz, ami tele van kozmetikai termékekkel, akkor gondolhatja rólad, hogy sokat foglalkozol a külsőddel (esetleg sminkes vagy). Ha a táskádban mindig lapul egy könyv, akkor könnyebben gondolja rólad, hogy művelt vagy. A nők akik nem hordanak pénztárcát, hanyagnak és hidegnek tűnhetnek, míg akiknél mindig van fogkefe és dezodor, késznek tűnnek bármikor, bármire.

6. A mosolyod
Kétség sem fér hozzá, hogy a férfiak mindig észreveszik a mosolyodat. Itt is a természetesség a nyerő, mert azonnal lebuksz, ha csak tetteted.

7. Magassarkú
Kétségtelen hogy a magassarkút hihetetlen vonzónak találja a legtöbb férfi, mert a pimaszsághoz és csábításhoz kötődik. Ne félj magassarkút húzni, hiszen sosem tudhatod, hogy mikor botlasz bele az Igaziba. Mindenesetre mielőtt a legmagasabb sarkú cipőt választanád, győződj meg róla hogy tudsz is benne járni. Nincs kiábrándítóbb a botladozó gólyalábazásnál.

8. A járásod
“A nézését, meg a járását…”Nos a dal igaz. A férfiak sok mindent leszűrnek abból, hogy hogyan vonulsz végig egy helyen. Legyél biztos magadban, de ami még fontosabb, hogy legyen természetes és laza. Ne rohanj folyton mindenhová. Járj úgy, akár egy igazi hölgy.

9. Gondolkodásmód
A világhoz való hozzáállásod az egyik legfontosabb, nem fizikai dolog, amit egy férfi azonnal megfigyel, amint a közelébe kerülsz. Lehet, hogy egy nő csodálatos, mint egy istennő, de közben árad belőle a negativitás, a passzivitás és a keserűség. A férfiak nagyon gyorsan fel tudják húzni a nyúlcipőt. Az életvidám és pozitív nőket szeretik, ami érthető is. Ki szeretne olyannal együtt lenni, aki folyamatosan a rosszat veszi észre.

10. A tánctehetség
Az a nő, aki jól táncol arról árulkodik, hogy jól érzi magát a bőrében: magabiztos, tudja hogyan legyen jó kedve. Emellett nehéz nem észrevenni, ha valaki nem jól táncol. Nem biztos, hogy a technika ami számít, inkább, hogy legyél önmagad. Élvezd, amit éppen csinálsz, hangolódj a ritmusra és reméld, hogy éppen valaki téged néz a táncparketten.

11. Különleges stílus
A férfiak hamarabb észreveszik azokat, akik különlegesen öltözködnek, mint akik tizenkettő egy tucat ruhákat viselnek. Ha szeretnél elcsábítani egy férfit, kerüld a közönséges ruhadarabokat és találd meg azt a stílust, ami a legjobban tükrözi azt, amilyen vagy!

12. A feneked
Ez nem biztos, hogy igényel magyarázatot, ahogy a cicik sem.

13. A lábfej
Győződj meg arról, hogy a lábfejed ápolt, a sarkaid nincsenek felrepedve és lábkörmeid tiszták és rövidek.

Összességében elmondható, hogy a férfiak nagyon díjazzák ha egy nő természetes és rendben van önmagával. A stílusod kiválasztását gondosan tervezd meg, mert a közönséges és vonzó között időnként elég vékony a határ.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...