HUNGARY'S

magyar hírportál

Agyonvertek egy 87 éves nőt 5 ezer forintért

loading...

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség többek között nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt emelt vádat a fiatal férfival és annak nagybátyjával szemben.

loading...

A 19 éves férfi 2017 májusában szabadult a börtönből, és jövedelemmel, munkahellyel nem rendelkezett, hajléktalan életmódot folytatott, és a sértett tatabányai lakásával szemben lévő garázsban húzta meg magát.

Rendszeresen bejárt az egyedül élő, 87 éves asszonyhoz, tőle cigarettát és kisebb összegeket kért. A tél közeledtével szeretett volna valamilyen fűthető szállást találni, ezért megkérte a nagybátyját arra, hadd lakhasson náluk. Az idősebb férfi a szállásért pár ezer forintot kért a rokonától, akinek viszont nem volt pénze, ezért a nagybátyja rávette őt arra, hogy a közelben lakó nőtől szerezzen pénzt.

2017. október 1-jén a fiatal férfi magához vett egy sörösüveget, majd mindketten a sértett lakásához mentek. A nagybátyja a közelben várakozott, míg ő a nyitott kertkapun és a lakásajtón keresztül besurrant. A férfi szó nélkül odament a széken neki háttal ülő asszonyhoz, és kétszer a sörösüveggel ütötte, majd rúgta a fejét. Ezután az asszony pénztárcájából kivett 5000 forintot, összesöpörte a sörösüveg szilánkjait, amit a szemetesbe dobott, majd a vérző sértettet magára hagyva kiment a lakásból, a pénzt pedig elosztotta nagybátyjával. Az idős asszony még ki tudott jutni a ház elé az udvarra, ahol összeesett, így a szomszédok hívták a mentőket. A kórházba szállítása után, 2017. október 3-án belehalt a bántalmazásba.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...