HUNGARY'S

magyar hírportál

Nem bírta elviselni: elvágta anyósa torkát egy nő Polgárdiban

loading...

Polgárdi – Kegyetlenül végzett az anyósával egy 32 éves nő Polgárdiban, csak mert képtelen volt elviselni őt.

loading...

Mint azt a Blikk is megírta, megölte az anyósát, majd maga tárcsázta a rendőrséget egy nő Polgárdiban. A rendőrség közlése szerint a bejelentést a 32 éves nő az elmúlt hét péntekének délutánján tette, s még a helyszínen elfogták őt. A nő beismerő vallomást tett, a gyilkosságot valószínűleg a depressziója miatt követte el.

Bors azt írja, a nő azért vágta el a vele egy házban élő anyósa, Marika néni torkát, mert képtelen volt elviselni őt. A gyilkosság napján is összetűzésbe keveredtek: a nő nemcsak elvágta anyósa torkát, hanem a hátába és a mellkasába is beleszúrta a kést. A rendőrséget akkor tárcsázta, amikor tudatosult benne, hogy mit tett. Féléves gyermeke is a házban tartózkodott a gyilkosság idején, bár nem tudni, látta-e a történteket.

A Deltahírek úgy értesült, hogy még egy mentőhelikopter is kiment a Polgárdiban lévő házhoz, ám az anyós életét már nem tudták megmenteni. Ezt követően érkezett az idős nő fia, vagyis a 32 éves nő férje a helyszínre. Úgy tudni, a meggyilkolt anyóst mindenki szerette.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

Close
loading...