HUNGARY'S

magyar hírportál

Megerőszakolt 30 gyereket, amit videóra vett és lefeküdt az anyjával is – a bírónak ki kellett mennie a tárgyalásról

loading...

Leanne Clare bíró úgy döntött felfüggeszti a tárgyalást, miután megnézte azt a felvételt, amin a vádlott, Jason Daron Mizner erőszakol meg egy két éves kislányt. 

loading...

“Úgy gondolom az lenne a legjobb, helyeznénk némi időbeli távolságot a felvétel megnézése és az ítélethozatal között, hogy az érzelmek ne befolyásolják a döntést” – mondta 44 éves bírónő, majd felfüggesztette a tárgyalást, ami később természetesen folytatódott.

A bíróság végül életfogytiglanra ítélte Miznert, aki a kétezres évek elején több mint 30 videót készített magáról, ahogyan gyerekeket erőszakol.

Ekkor kezdett romantikus kapcsolatba saját édesanyjával is.

A románcnak az vetett véget, hogy az édesanyja felfedezte Mizner azon felvételeit, amit egy thaiföldi utazás alkalmával készített. A férfi az anyjával való konfrontáció után Thaiföldön maradt, ahol szintén összejött egy idősebb, kislányát egyedül nevelő nővel.

Mizner viszont Thaiföldön is lebukott, amiért a helyi bíróság 35 év börtönre ítélte, amiből 11 évet ült le, majd visszadeportálták az Ausztráliába. Megérkezésekor a brisbane-i rendőrség rögtön letartóztatta.

A védőügyvédje az ítélet enyhítését kérte, mert Mizner állítása szerint 11 évig kínozták a thaiföldi börtönben.

A kéréssel kapcsolatban a bírónő elmondta, hogy bár bizonyítottan zaklatták az erőszaktevőt a börtönben, a “11 évnyi kínzást” erős túlzás. A megszakított tárgyalás folytatásán a férfit életfogytiglanra ítélték.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...