HUNGARY'S

magyar hírportál

Demcsák Zsuzsa megmutatta az Indiai férjét:– Itt vannak az esküvő részletei – fotó

loading...

Demcsák Zsuzsa nem titkolózik tovább: a műsorvezetőnő megerősítette, hogy az Ázsia Expressz forgatása alatt szerelembe esett és már össze is házasodott új párjával.

loading...

Nemrégiben felröppent a hír, hogy Demcsák Zsuzsa azért nem jött haza azonnal az Ázsia Expressz forgatása után, mert férjhez ment és a mézesheteit tölti Ázsiában. A műsorvezetőnő többször is posztolt a kinti kalandjairól a közösségi oldalán, az egyik videójában pedig valóban látszik, hogy egy karikagyűrű virít az ujján. Hogy a feltételezés megalapozott volt, azt a Story magazinnak erősítette meg Zsuzsa: a műsorvezetőnő egy indiai férfival esett szerelembe Ázsiában, akivel azóta már össze is házasodtak.

Exkluzív sztorikkal megjelent a Story! Nálunk láthatod először Demcsák Zsuzsa indiai férjét, a műsorvezető pedig a lapnak az esküvő részleteit is elárulta. Keresd a magazint az újságárusoknál!

Közzétette: Story – 2019. június 5., szerda

„Srí Lankán ismerkedtünk meg még a forgatás elején. Akkor volt az a hosszabb leállás, amit megírtak az újságok. Több mint két hét üresjáratunk volt, felfüggesztették a forgatási engedélyünket, mi pedig vártunk, hogy mi lesza sorsunk. Egy vacsorán találkoztunk, ő is a produkció kapcsán volt ott” – mesélte a lapnak Zsuzsa. Azt is elárulta, hogy szerelmét Krishannak, hindiül Krishnának hívják.

„Már a legelejétől éreztük, hogy minket egymásnak teremtett a sors, de ezt leginkább ő tudta” – folytatta a műsorvezetőnő. „Én magam csak annyit éreztem, hogy nélküle kevesebb vagyok. Nem voltam abban a helyzetben, hogy felmérjem a pillanatot. Egészen addig, amíg ki nem mondta, hogy ő a férjem. Amikor ezt megtette, megállt a levegő.”Hirdetés

Zsuzsa szárnyal a boldogságtól, férjét fantasztikus embernek tartja. Az sem zavarja, hogy Krishan 36 éves, azaz négy évvel fiatalabb nála: azt mondja, Indiában egyébként sem számít a kor. A pár nagyon megérti egymást, a politikától kezdve a valláson át, a közéletig, bármiről tudnak beszélgetni. Zsuzsa szerint a férfi nagyon nyitott és elfogadó mindenkivel, azt mondja, nincs olyan, hogy a beszélgetésük végén ne úgy búcsúzna tőle, hogy szereti őt.

„Minden nap és pillanatban elmondja, hogy én vagyok a felesége. És így is kell viselkednem. Ő egyértelmű és őszinte. Elmondja, hogy mit szeret és mit akar. Ez pedig én vagyok és a gyerekeim” – magyarázza a műsorvezetőnő.Hirdetés

A házasság hirtelen jött és nagyon romantikus volt. Krishan a szállodai szobájában várta Zsuzsát egy szál rózsával és gyűrűvel, miközben a háttérben romantikus zene szólt. Letérdelt, megkérte a kezét, majd hindu szokás szerint megcsókolta a lábát. A pár Ázsiában fogadott örök hűséget egymásnak, a szertartáson pedig a barátaik tanúskodtak. Ám az esküvővel még várni kell, mert a férfi nemrégiben veszítette el az édesanyját, és amíg nem telik le a gyászév, nem lehet ünnepelni a családban. Ha letelik, hivatalosan is szentesítik a frigyet, sőt a férfi azt is megígérte Zsuzsának, hogy minden országban feleségül veszi.

A lap azt írja, Zsuzsa gyermekei csak utólag értesültek a történtekről, de hamarosan ők is megismerik majd édesanyjuk új szerelmét. A férfinak nagyon fontos, hogy a gyerekek elfogadják őt. A műsorvezetőnő elárulta, azt tervezik, hogy Krishan Magyarországra költözik.

„Nagyon művelt, okos férfi, két doktori címe is van: az egyiket színházi rendezőként, a másikat pedig jogászként szerezte” – mondja Zsuzsa . A pár egyébként a hivatalos hindu szertartás után Magyarországon is összeházasodik majd, sőt, Zsuzsa egy indiai nevet is kap Krishan családjától. A karikagyűrűkről a műsorvezetőnő annyit mondott, együtt választották ki, arról pedig, hogy platina lesz, a férfi döntött. Krishan gyűrűjébe egyébként bele van vésve Zsuzsa neve.

Az sem titok már, hogy a szerelmesek a házasság után a thaiföldi Koh Samed szigetére utaztak. Zsuzsa nem tagadja, hogy a közös gyermek is szóba került már közöttük, amihez a férfi nem ragaszkodik, azt mondja, ez nem az ő döntése.

„Nem tervezem, hogy szülök egy harmadik gyereket, de bármi megtörténhet. Egyébként állítja, ő megálmodta, hogy lesz egy közös gyerekünk, mégpedig egy kislány.”

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...