HUNGARY'S

magyar hírportál

Fiával és annak barátaival megerőszakoltatta, megölette, majd akkumulátorsavban oldotta fel 9 éves mostohalányát a féltékeny anya

loading...

Az indiai rendőrség letartóztatta azt a nőt, aki állítólag a saját fiával és annak barátaival erőszakoltatta meg a kilencéves mostohalányát. Miután a csoportos erőszakkal végeztek, különös brutalitással megölték és megcsonkították a kislányt.  

loading...

A lány édesapja a holttest megtalálása előtt 12 nappal jelentette a rendőrségnek gyermeke eltűnését. A kislány oszladozó holttestét kilométerekre találták meg az otthonától az indiai Kasmír régióban.

A nyomozást vezető rendőrtiszt az elkövetők kikérdezése után sírva osztotta meg a brutális gyilkosság részleteit egy sajtótájékoztatón. Mint kiderült, az édesapa 36 éves neje féltékeny volt a mostohalányára, valamint az apa második feleségére. Ezért 14 éves fiával és annak két 14, illetve 19 éves barátjával augusztus 26-án elrabolta a kislányt.

Ezt követően a kiskorú áldozatot egy erdőbe vitték, ahol az anya azt az utasítást adta a három fiúnak, hogy erőszakolják meg a lányt. A megerőszakolása után, az anya folytogatni kezdte, a fia pedig egy baltával halálos csapást mért a kilenc éves áldozat fejére.

A holttestet egy bokorba rejtették, ám előtte lelocsolták akkumulátor savval. A rendőrségi információk szerint az egyik elkövető a kislány szemeit is kimetszette.

A nyomozásból az is kiderült, hogy a fiúk önként működtek együtt az anyával.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...