HUNGARY'S

magyar hírportál

“Szeretem feszegetni a határaimat”-Chaten keresztül tervelték ki az anya saját gyermekeinek megerőszakolását

loading...

Egy, az angliai Portmouthban élő édesanya barátjával mintegy 12 ezer üzenetben, aprólékosan tervezte meg a nő csecsemő korú kisfiának és az ötéves kislányának a megerőszakolását. A párt azóta elfogták.

loading...

A bírósági meghallgatáson elhangzottak szerint az anya barátja perverz, szexuális vonzalmat érez a rendkívül fiatal gyermekek iránt.

A bizonyítékként bemutatott üzenetváltásokból kiderül, hogy az édesanya belement a férfi által javasolt bűnténybe, mondván

“szereti feszegetni a határait”.

A tervüket végül gyakorlatba is átültették. Az édesanya erőszakkal etette meg öt éves lányát altató tablettákkal, azzal a céllal, hogy a kislány ne tanúsítson ellenállást.

A 30 éveikben járó erőszaktevőket végül a nő édesanyjának párja buktatta le, aki rátalált a nő telefonjában az üzenetekre, valamint a gyermekek megerőszakolásáról készült, szörnyű, explicit képekre, amikről az ügyet kivizsgáló nyomozó úgy nyilatkozott, hogy

A lehető legrosszabb, amit egy ilyen ügyben eljáró nyomozó láthat.

A tárgyaláson az anya azzal védekezett, hogy nem volt mentálisan beszámítható, amit a barátja kihasznált.

Tomothy Mously, a portmouth-i bíróság bírója a férfit 25, az anyát 22 évre ítélte több rendbeli gyermekek elleni szexuális bántalmazásért.

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...