HUNGARY'S

magyar hírportál

Az ujjait nyalogatta, miután megerőszakolta, majd halálra késelte ötéves unokahúgát egy 21 éves férfi

loading...

A kislányt az otthonából rabolta el a férfi .

loading...

Megerőszakolta, majd halálra késelte ötéves unokahúgát egy 21 éves, Utah állambeli férfi .

Elizabeth Shelley május 25-én tűnt el az otthonából, ám amikor a keresésére indultak, még senki sem sejtette, hogy az ötéves kislány kegyetlen erőszak és gyilkosság áldozata lett.

A rendőrség gyanúja hamar az unokabátyjára, Alex Whipple-re terelődött, aki a kihallgatása során többször is ellentmondásokba keveredett, amikor arról kérdezték, mit csinált a kislány eltűnésének éjszakáján. A viselkedése ráadásul hátborzongató volt: a kihallgatószobában nyalogatta az ujjat, mintha csak tisztára szerette volna mosni magát.

A nyomozók a szomszédok beszámolója és a térfigyelő kamerák ellenőrzése után letartóztatták a férfit, aki nem volt hajlandó elmondani, hol van Elizabeth holtteste. Ekkor a rendőrök már sejtették, hogy a gyermek nem él.

Bár Whipple nem mondta el, mit művelt a kislánnyal, egy térképen megmutatta, hova rejtette el az élettelen testét, cserébe azért, hogy nem kap halálbüntetést. Elizabeth holttestét végül nem messze az otthonától, egy fa alatt eltemetve találták meg a véres késsel és szétszaggatott pizsamájával együtt. Később a halottkém megállapította, hogy a kislányt brutálisan megerőszakolták, mielőtt meghalt.

A férfit különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal, gyermekrablással és szexuális erőszakkal vádolják.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...