HUNGARY'S

magyar hírportál

“Inkább mi, mint valami őrült” – naponta erőszakolta 12 éves lányát a házaspár

loading...

Szexrabszolgaként tartották a gyermeket.

loading...

Azzal vádolnak egy volgográdi házaspárt Oroszországban, hogy szexrabszolgaként tartotta 12 éves lányát. A 34 éves szülők a Daily Mail szerint hónapokon keresztül minden nap megerőszakolták gyermeküket. Az anya műpéniszt használt – írja a lap. Ő a következőket mondta a rendőröknek:

Inkább mi, mint valami őrült.

A házaspárt őrizetben tartják, ha bűnösnek találják őket pedofília miatt, 20 év börtönt is kaphatnak, amiért szexrabszolgává tették a gyermeküket.

A szülők a lánnyal 2016 decemberétől 2017 márciusáig erőszakoskodtak rendszeresen.

Az apa gyakran úgy követte el a bűncselekményt, hogy felesége ugyanabban az ágyban feküdt, sőt hármasban is szexeltek. Az anya ettől függetlenül is kínozta lányát egy műpénisszel. Az illetékes hatóságok már a tárgyalás előtt megvonták a házaspár felügyeleti jogát a gyermek felett.

A történtekre azután derült fény, hogy a lány nőgyógyászhoz ment menstruációs panaszokkal. Az orvos ekkor megállapította, hogy már nem szűz és értesítette a hatóságokat, akiknek a gyermek beszámolt az ellene elkövetett visszaélésekről.

Az anya a rendőröknek elárulta, 13 éves korában őt is megerőszakolták, ezért férjével megegyeztek abban, hogy lányukat

felkészítik a felnőtt életre.

Úgy tudni, a házaspár mindkét tagja beismerő vallomást tett. A családdal élő nagyszülőknek állítólag fogalmuk sem volt az abúzusról.

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...