HUNGARY'S

magyar hírportál

Jobb jegyekért kényszerítette sze*re diákjait a házas tanárnő

loading...

A 40 éves kolumbiai pedagógus, Yokasta M. azzal fenyegette a fiatal fiúkat egy medellini iskolában, hogy megbuktatja őket, ha nem fekszenek le vele. Az esetre akkor derült fény, mikor az egyik diák feltárta szüleinek a történteket – írja a Daily Mail.

loading...

A Canal 4 riportja szerint az incidens 2016 januárja és áprilisa között zajlott. A tanár a közösségi médiában vette fel a kapcsolatot tanulóival, elkérte a telefonszámukat és korrepetálásra invitálta őket.

A vádirat alapján a WhatsApp-on keresztül küldött kitárulkozó fotókat és videókat a fiúknak, illetve fel is ajánlkozott nekik. Több tucat fényképet küldött így a fiataloknak. Volt, hogy egy szál bikiniben vagy alsóneműben pózolt, de olyan is akadt köztük, amelyen plüssállatokkal takarta el az intim testrészeit.

A beszámolók szerint a lakására hívta a 16 és 17 éves tiniket, ahol szexuális játékokba vonta be őket, majd azt mondta, ha nem teljesítik a követeléseit, megbuktatja őket.

Végül ő bukott le, amikor az egyik áldozat édesapja meglátta fia telefonjában a szóban forgó felvételeket. A házas tanárnő férje válaszul válópert kezdeményezett, emellett Yokasta M. komoly, akár 40 éves börtönbüntetéssel is szembenéz.

A pedagógus letartóztatása után az egyik diák nyilvánosságra hozta az általa küldött fotókat, amelyek villámgyorsan elterjedtek Dél-Amerikában. Sokan felháborodásuknak adtak hangot az eset kapcsán, de voltak olyanok is, akik viccelődtek vele.

https://www.youtube.com/watch?v=J0NQx-N7PJ0

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...