HUNGARY'S

magyar hírportál

Öt nap alatt 20-an erőszakolták meg a 14 éves lányt

loading...

Három férfi fogva tartotta, drogokkal tömte és szexre kényszerítette a gyereket egy házban, az angliai Coventry-ben.

loading...

A lánynak a fürdőszobaablakon keresztül sikerült kimásznia. Csak egy szál fehérnemű volt rajta, amikor a rendőrök védelmükbe vették. Három férfi Jake Cairns (balra), Brandon Sharples (középen) és Jack McInally (jobbra) tartották őt fogva. Kihasználták a kábítószer-függőségét és arra kényszerítették, hogy idegenekkel közösüljön.

A lány 2015 júniusában tűnt el egy rokona otthonából és került a futtatók markába, akik erotikus fotókat készítettek róla és feltették azokat egy szexpartner-kereső weboldalra.

A gyerekhez 5 nap leforgása alatt 20 kuncsaft érkezett

a Daily Mail beszámolója szerint. Menekülése után a rendőrök rátörték az ajtót és őrizetbe vették a három, most 20-as évei elején járó férfit. Az esküdtszék gyermek szexuális kizsákmányolása bűntettében találta őket bűnösnek.

Csak a lány paplanjáról öt különböző DNS-mintát azonosítottak az igazságügyi szakértők. Ebből az egyik Cairns-szé volt, aki a fényképeket készítette és a szexhirdetést feladta. Ő először tagadta, hogy ismerte volna a sértettet, de az azonosítás után változtatott a vallomásán.

Az ügyben nyilatkozó nyomozó szerint az esküdtszék döntése után minden bizonnyal hosszú börtönbüntetés vár az elkövetőkre. Csütörtökön születhet jogerős ítélet.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...