HUNGARY'S

magyar hírportál

Terhes a 9 éves kislány, akit a mostohaapja napjában 10-szer erőszakolt meg

loading...

Öt hónapos terhes egy 9 éves lány Peruban, akit 30 éves mostohaapja állítólag napi 10-szer erőszakolt meg. A Mirror szerint a gyermeknek ki kell hordania a babát, mert már túl késő elvetetni.

loading...

A szörnyű bűntényre akkor derült fény, amikor a lány anyja észrevette, hogy a gyereknek egyre nagyobb a hasa, ezért elvitte őt egy magánklinikára, ahol igazolták a gyanúját.

A gyermek elmondta, hogy a férfi olyankor erőszakoskodott vele, amikor a családtagok nem tartózkodtak otthon. Volt, hogy egy nap 10-szer is megrontotta. A mostohaapa az ügy kipattanásakor elhagyta ventanillai házukat – úgy tudni, a közép-perui Callao régióba szökött. A pontos tartózkodási helyéről egyelőre nincs információ.

A lap szerint a család jelentette az esetet a hatóságoknak és mindent megtesz azért, hogy a kislány mind fizikailag, mind lelkileg felkészüljön az előtte álló időszakra. Azt egyelőre nem tisztázták, hogy a kisbabáról ki fog gondoskodni a születése után.

A perui női ügyek minisztere, Ana Maria Choquehuanca, azt ígérte, újabb javaslatokat tesznek, hogy a törvény teljes szigorával sújthasson le a kiskorúak zaklatóira.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

Close
loading...