HUNGARY'S

magyar hírportál

Élve elásták a szülei a háromhetes kislányukat!

loading...

Élve elástak egy háromhetes kislányt a szülei, mert a falu sámánja úgy vélte: a baba el van átkozva.

loading...

A pár hetes indiai kislányra egy járókelő talált rá január 18-án, miután a föld alól meghallotta a gyermek sírását. Amint sikerült behatárolnia, hogy honnan jön a hang, saját kezével ásta ki a gyermeket, akit egy rozoga kősírba fektettek. Az újszülöttnek hatalmas szerencséje volt, a hőmérő ugyanis alig mutatott három fokot, amikor rátaláltak, és már több órája feküdhetett a sír sötétjében. Dharmendra Kumar azonnal a kórházba rohant a gyermekkel, ahol stabilizálták az állapotát, majd értesítették a rendőrséget. 

– Nem tudom elhinni, hogy valaki képes ilyen gonoszságra! Hogy van szíve bárkinek is elhagyni egy kisbabát ilyen hideg időben? Arról nem is beszélve, hogy élve ásta el a föld alá – háborgott a gyermek megmentője. 

A rendőrség a vallomások és a szemtanúk beszámolói alapján gyorsan megtalálta a kislány családját. Mint kiderült, egy helyi sámán azt mondta nekik, hogy a gyermek rontást hoz rájuk, ezért jobb, ha mielőbb megszabadulnak tőle. A szülők, akiknek van két másik közös gyermekük is, a nagynénit kérték meg, hogy rituálisan, élve ássa el a csecsemőt, mert csak így szabadulhatnak meg az átoktól, amit rájuk hozna. 

A rendőrség szinte az egész családot letartóztatta, beleértve az apát, a nagynénit, a nagybácsit és a gyermeket halálra ítélő sámánt is. A kislány anyjának azonban sikerült megszöknie, így őt jelenleg is nagy erőkkel keresi az indiai rendőrség, hogy számon kérhessék: előre eltervezett, különös kegyetlenséggel elkövetett, védekezésre képtelen fiatalkorú elleni gyilkossági kísérlet miatt. 

A kisbaba a körülményekhez képest jól van, arról azonban nem adott felvilágosítást az indiai hatóság, hogy milyen sors vár rá azután, hogy a fél családját letartóztatták. 

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...