HUNGARY'S

magyar hírportál

Nem tartóztatták le a teknőst brutálisan meggyilkoló nőt

loading...

Egyrészt meg akartam mutatni a haveromnak, hogy hal meg egy teknős, másrészt pedig fel akartam hívni a figyelmet magamra – mondta az Origónak a teknőst meggyilkoló nő, aki hozzátette, hogy utólag megbánta, amit tett. Az állat ugyan nem pusztult el azonnal, de olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy nem sokkal később el kellett altatni. A nő szabadon elhagyhatta a bíróságot.

loading...

Egy piros nyári ruhában jött ki a bíróságról az a 28 éves nő, akit a görög teknős megölésével gyanúsítanak. A bíróságról szabadon távozhatott, nem rendelték el a letartóztatását.Hetente kétszer kell jelentkeznie a rendőrségen, nem hagyhatja el az országot,de Budapest területén szabadon mozoghat.

Ahogy az Origónak elmondta, azért ölte meg a teknőst, hogy felhívja magára a figyelmet, illetve hogy megmutassa a társának, hogy hal meg egy teknős. 

A rendőrök pénteken, Ózdon fogták el, állatkínzás miatt indult ellene eljárás. Maga az eset csütörtökön történt, a térfigyelő kamera mindent rögzített. Az állatkert szerint a felvételek alapján feltételezhetően az történhetett, hogy a nő a kerítésen áthajolva kivette az állatot a kifutóból, a teknős azonban alighanem a kezébe piszkíthatott, ami nem ritka ilyen esetben.Ezután a nő keresett egy követ, és – talán bosszúból – agyonütötte vele az állatot

– írta az állatkert a honlapján.

Mindez szerdán délután 17:37-kor történt a Madagaszkár-ház melletti kifutónál, ahol görög, mór és sarkantyús teknősöket mutatnak be egy füves kifutóban.

Hihetetlen fájdalmakat élhetett át, súlyos sérülései miatt el kellett altatni– mondta az Origónak Hanga Zoltán, az állatkert szóvivője.

A zuglói nyomozók kevesebb mint 20 órán belül azonosították és az Ózdi Rendőrkapitányság rendőreivel együttműködve el is fogták a nőt.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...