HUNGARY'S

magyar hírportál

Megmentettek egy férfit, akinek gerincét eltörte egy medve, majd elraktározta az odújába tartalék ennivalónak

loading...

Az „élő múmiaként” jellemzett orosz férfi egy hónapig senyvedett az odúban.

loading...

Egy hónapon át szenvedett egy medveodúban törött gerinccel egy orosz férfi a Szibéria déli részén található, Mongóliával határos Tuvában – jelentette a helyi sajtó. A csak Alekszander keresztnéven azonosított férfit a beszámolók szerint „konzervkajaként” tárolta odújában a barna medve.

Frissítés (06.28): 

A férfire vadászok bukkantak, miután kutyáik jelezni kezdtek az odú előtt, és nem voltak hajlandóak távozni onnan. A kutyák folyamatos ugatása miatt a vadászok benéztek az odúba, ahol felfedezték a férfit. Először azt hitték, egy mumifikálódott holttestet találtak, de legnagyobb meglepetésükre kiderült, hogy még életben van.

A férfit azonnal kórházba szállították, ahol megállapították, hogy eltört a gerince, súlyosan alultáplált, és bőre rohadni kezdett. A beszámolók szerint az intenzív osztályon kezelt férfi eszméleténél van, karjait tudja mozgatni, és beszélni is képes.

A nagyjából egy hónapig tartó rémálom azonban súlyos hatással volt rá. A beszámolók szerint a férfi csak a keresztnevére emlékszik, és azt sem tudta megmondani, hogy hány éves. Azt el tudta mondani, hogy egy medve támadt rá, majd miután a vadállat eltörte a gerincét, bevonszolta az odújába, hogy később egye meg.

A beszámolók szerint az orvosok teljesen értetlenül állnak az eset előtt, és nem tudják, hogyan volt képes törött gerinccel egy hónapon át életben maradni a medveodúban. A férfi azt mondta, vizeletet ivott, hogy életben maradjon.

Az esetről először beszámoló EADaily című orosz lap beszámolója szerint a kórházi ágyon fekvő férfiról videó is készült, és abból több képet is közzétettek oldalukon. A felkavaró képeket ide kattintva tudják megnézni, de ezt csak erős idegzetű olvasóink tegyék meg!

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...