HUNGARY'S

magyar hírportál

A Ráknak a nyakába zúdul a szerencse, a Mérleg minden kívánsága teljesül, de a Bak az anyagi csőd szélére kerül

És te mire számíthatsz?

Napi horoszkóp 2019. június 29.

Kos-(III. 21.–IV. 20.)

A mai napi igen szerencsés csillagállás leginkább a Kosoknak kedvez, de minden más tűzjegyű is a szokásosnál jobban érezheti magát. A leginkább persze akkor, ha szabadságon van, és ráadásul külföldön éppen. A szerencséjéből másokra is sugározhat bőven: valaki önhöz fordulhat ma segítségért. Ne tagadja meg tőle a támogatását, még akkor sem, ha ez plusz utánajárással járhat önnek.

Bika-(IV. 21.–V. 20.)

A jegyén áthaladó Hold a mai napon fényszögbe kerül a Merkúrral. Nehéz ma az érzések is a gondolatok összeegyeztetése, különösen a társkapcsolatában kerül ellentmondásba a racionalitás és az emóciók. A társa viszonyulását az ön gondjaihoz esetleg túlságosan gyakorlatiasnak és szívtelennek érezheti. Nem is csoda, ha különösen a szebbik nem tagjai ma sírva fakadnak. Este már vigadhat.

Ikrek-(V. 21.–VI. 21.)

Tele van ötletekkel, és ezek miatt, no meg a rengeteg tevés-vevés miatt, ami ma a nyakába szakad, meglehetősen pörgős napra számíthat. A teendőket aligha végezheti el egyedül. Szüksége lesz a baráti segítségre: a legtöbbet most egy Oroszlán, vagy másik tűzjegyű (Kos vagy Nyilas) tehetne ma önért. Ha a rokonságában van ilyen, forduljon hozzá nyugodt szívvel: nem fogja megtagadni a támogatását.

Rák-(VI. 22.–VII. 22.)

Meg kellene tanulnia néha nemet is mondani. Ha minden megbízást és felkérést elfogad, akkor esélyes, hogy a végén belerokkanjon. Válasszon, és ne hagyja ki a legjobb lehetőséget! De aprópénzért most ne gürcöljön. Ma szinte a nyakába zúdul a szerencse, nem kell a kicsiségekkel törődnie. Ha naggyá akar lenni, akkor viszont itt van most rá az alkalom. Ragadja meg! Ma bármire képes lehet!

Oroszlán-(VII. 23.–VIII. 22.)

Bár a munkája terén rendkívül sikeresnek mondhatja magát, és talán a figyelem középpontjába is kerülhet, mégsem tagadhatja meg magától a pihenést. Lazítson, hiszen önnek is szüksége van a töltődésre. Ha teheti, már a mai naptól vegyen ki szabadságot, és a társát is csábítsa magával egy távoli utazásra. Minél messzebbre mennek, annál szabadabbnak érezheti magát. Mulassanak, táncoljanak!

Szűz-(VIII. 23.–IX. 22.)

A mai napon módja lesz rá, hogy viszonozzon egy baráti segítséget. Az illető, aki valaha jobb helyzetben volt, és talán kisegítette önt pénzzel, tanáccsal, vagy protekcióval, ma kellemetlen helyzetbe kerülhet. Most viszont éppen ön lehet az, aki kihúzhatja őt a csávából, amibe került. Használja a pozíciója adta előnyöket, és nyúljon az illető hóna alá! Akkor is, ha az nem is kéri önt.

Mérleg-(IX. 23.–X. 22.)

A mai napon új időszámítás kezdődik az életében. A nagy szerencsebolygó az uralkodó bolygójával kerül nagyon kedvező fényszögbe. A két legragyogóbb csillag együttállását akár meg is csodálhatja a nyugati égen nem sokkal naplemente után. Ha halkan elsuttogja Vénuszának, azaz az Esthajnalcsillagnak a kívánságát, ki tudja, akár még teljesítheti is. Ilyen konstellációnál bármi lehetséges. Higgyen, reméljen, szeressen!

Skorpió-(X. 23.–XI. 21.)

Ha folyton a múltat bolygatja, akkor számíthat rá, hogy egyre több olyan dologgal kell szembesülnie, amiről jobb szeretne egyáltalán nem tudni. Persze, ön aligha állja meg, hogy ne akarjon kifürkészni minden titkot. Ha azonban másokról tud meg terhelő bizonyítékokat, kétszeresen is gondolja meg, hogy mit kezd ezzel az információval. A legjobb lenne, ha szépen csendben megtartaná azokat magának.

Nyilas-(XI. 22.–XII. 21.)

Tele van önbizalommal, és meg is van rá az oka. Most bármibe is fog bele, abban szerencse kísérheti. Ön is érzi már, hogy egyre inkább a helyére került. Ez a lelkiállapot tökéletes alkalmat teremt önnek arra, hogy a karrierjét tovább is gondolja. Tervezzen előre, és ossza meg a terveit a főnökével is. Ha pedig ehhez még tovább kellene képeznie magát, akkor ennek is épp most jött el az ideje.

Bak-(XII. 22.–I. 19.)

Minduntalan a nagy lehetőséget várja, s talán éppen ezért szalasztja el folyton a kisebbeket. Ne legyen finnyás: most minden alkalmat meg kell ragadnia, ha előbbre akar jutni. Elsősorban az anyagiak terén lehet nagy gondban, de a társkapcsolat is ilyen terület. És figyeljen oda arra is, hogy mindig viszonozza, hálálja meg a segítséget, amit a másiktól kap. A „köszönöm” a minimum.

Vízöntő-(I. 20.–II. 18.)

Az uralkodó bolygójával fényszögben álló Mars energizálja és ötletekkel látja el önt a mai napon. Szerencsés konstelláció ez, mert olyan helyzeteket teremthet – még ha nehezeket is – , melyekhez szüksége lehet a kreativitására is. Akár úgy is, hogy az energiáját valamilyen sportban kamatoztathatja. Bizonyos kreatív munkálatokat az otthonában is elvégezhet. Szépítheti, csinosíthatja a fészkét, vagy a kertben munkálkodhat.

Halak-(II. 19.–III. 20.)

Egy barátja valamilyen kalandra csábíthatja ma önt. Lehet ez egy hirtelen felindulásból elkövetett külföldi utazás, vagy csak szomszédos látogatás, ami azonban kellemes élményekkel gazdagítja önt. Ha még nincs társa, ma annál inkább ráakadhat az igazira, minél népesebb társaságban keresi őt. A strandok látogatása mindenképpen jó ötletnek tűnik, akár magányos, akár már házas ember is ön.

loading...
loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...