HUNGARY'S

magyar hírportál

A szülők megtagadják a “deformált” baba elvetetését – csak nézd meg őt most, két évvel később

loading...

Ha egy nő terhes lesz, különböző érzelmek jelenhetnek meg életében. Öröm, félelem és aggódás egyszerre, de általában az öröm az az érzelem, ami felülkerekedik

loading...

De Sara Heller és Chris Eidam életében a terhesség egészen más dolgot is hozott. Az ultrahang felvétel kimutatta, hogy a pár gyermeke száj és szájpadlás rendellenességgel fog megszületni. Azt is megtudták, hogy a kisfiú szája és a szájpadlása mentén egy nagyon hosszú nyílt seb van.

-Az orvosok megkérdezték, hogy meg akarjuk-e tartani a gyermeket, mondta Chris Eidam az Omaha News-nak.

Az édesanya számára azonban egyértelmű volt, hogy nem szakítja meg a terhességet. Már tudta, hogy a gyermeket majd meg fogja operáltatni, hogy a rendellenesség ne okozzon neki problémát.

Aztán megszületett a kis Brody, aki csak örömöt hozott a pár életébe. Közzé is tettek néhány képet róla a Facebook-on, annyira sokat mosolygott.

Az édesanya azonban nem volt felkészülve a megjegyzésekre.

Sokan gyűlölködő megjegyzéseket írtak a kisfiúról és valaki nyíltan meg is kérdezte:

-Mi történt a kisfiad arcával?

A kisfiú még csak három hónapos volt de már csúfolták.

A szülők ezek után leültek és megbeszélték, mi lenne a legjobb megoldás. Továbbra is keresték azt, hogyan tudnának kisfiuknak a legjobban segíteni.

Arra is rájöttek, hogy nem mindenki érti meg az ő problémájukat és nem mindenkit érdekel, miért néz ki a kis Brody úgy, ahogy világra jött.

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...