HUNGARY'S

magyar hírportál

Gyermekéért áldozta fel a gyógyulását a tini anyuka – végül mindent elveszített

loading...

Először a babáját veszítette el, majd a rákkal folytatott küzdelemben is alulmaradt a tinilány.

loading...

Lehetetlen döntést kellett hoznia annak a fiatal lánynak, akinél terhessége 17. hetében fedezték fel az orvosok a leukémiát. Alighanem még a sokat tapasztalt orvosok sem szolgálhattak jó tanáccsal, mit válasszon: az azonnali kezelést, ami terhessége megszakításával járt volna, vagy hordja ki a babát, a felére csökkentve ezzel a saját túlélésének esélyeit a késleltetett kezelésnek köszönhetően.

Brianna a terhessége elején tudta meg: halálos betegségben szenved. Mégis lemondott az agresszív terápiáról, hogy megszülhesse gyermekét © GoFundMe

A Sydney-i Brianna Rawlings végül úgy döntött: születendő gyermeke sokkal fontosabb számára, mint saját maga – és ha nem is lesz mellette, hogy felnevelje, akkor is létrehozott egy életet. Úgy gondolta, a szülés után minden erejét a gyógyulására fordítja.

Sajnos azonban semmi sem úgy alakult, ahogy eltervezte. Kisfia – aki a Kayden nevet kapta – ugyanis három hónappal a tervezett idő előtt jött világra. A koraszülött 12 napig küzdött, ám a szervezete végül feladta a küzdelmet – írja a New York Post.

A pillanat, amikor a tini anyuka először foghatta kezébe koraszülött babáját. A kisfiú mindössze 12 napot élt © GoFundMe

“Ez volt életem legszebb 12 napja” – beszélt az együtt eltöltött időről, ami hihetetlen erővel ruházta fel a fiatal lányt. “Hosszú, kimerítő és fájdalmas napok voltak. Bár Kayden már nincs köztünk, erőt adott nekem, hogy kitartsak és legyőzzem ezt a betegséget” – nyilatkozta később. Úgy tűnt, az aggasztó kilátások ellenére valóban egyre jobban is van – aztán állapota rohamosan romlani kezdett. Végül már csak egy kísérleti gyógymódban bízhatott – ám ez sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Brianna napokkal a 19. születésnapja után, december 29-én hunyt el. Három hónappal élte túl kisfiát.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...