HUNGARY'S

magyar hírportál

Tifani másodszor küzd a daganattal, betegsége kiújult!

loading...

Előzmények: gyermekem boldogan élte mindennapjait, óvodás volt, probléma nem volt vele, mígnem 2017 augusztusában egy duzzanat alakult ki napról-napra a nyakán.

loading...

Amint lehetett mentünk az orvoshoz, de nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget, mondván, hogy a fogáról duzzadt be a nyirokcsomója. Tünetileg kezelték ugyan, de a sok gyulladáscsökkentő nem használt, a duzzanat meg egyre nagyobb lett. Csak ezután indult meg a lányom kivizsgálása, vérvételek sorozata.

A vérvételekből nem derült ki mi baja a lányomnak, így műtétet javasoltak. A műtétre 2018 januárjában került sor és a szövettani vizsgálatból kiderült, Tifaninak rosszindulatú daganata van.

A gyermekem ezt követően 9 kemoterápiás kezelést kapott!

2019.06.06.-án nyaki műtétje volt, szövettant is vettek, amelyből kiderült, hogy rosszindulatú daganata van, betegsége kiújult, másodszor is megkell küzdeni ezzel a szörnyű betegséggel! Gyermekemnek az eredmények függvényében újabb kemoterápiás kezelések, műtétek várnak.

Két gyermekemet egyedül nevelem, ellátásuk nagyon megterhelő. Tifani kórházi kezelései alatt beteg édesanyám és húgom vigyáznak a 4 éves fiamra. Gyermekem kórházi kezelése, ápolása miatt dolgozni nem tudok járni.Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. Tartalékaink elfogytak, kiadásaink többszörösére nőttek, ezért szeretném kérni az Önök segítségét. Előre is nagyon szépen köszönöm!(Édesanyja levele, 2019.06.28.)

TIFANIT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!

FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

Close
loading...