HUNGARY'S

magyar hírportál

Implantátumot kapott ajándékba a 7 éves kislány

loading...

Mit gondolsz erről a “nemes cselekedetről”? Szüleitől kapta ajándékba ez a 7 éves kislány az implantátumot. Kínába kellett utazzanak, csak ott vállalták a műtétet!

loading...

Egy 7 éves kaliforniai kislány, Juliet Manson egy egyáltalán nem hétköznapi ajándékot kapott az édesanyjától karácsonyra. Kínába utaztak, hogy a kislány legnagyobb álma teljesüljön: mellimplantátumot hozott neki a Jézuska. Juliet két évig egyfolytában könyörgött az édesanyjának, hogy vigye el őt egy mellnagyobbító műtétre, hiszen teljességében elégedetlen magával.

A lány édesanyja, Dana hiába próbálta meggyőzni, hogy idővel sokkal nőiesebb lesz, hiszen még nincsen kialakulva a teste. A gyerek reggeltől-estig csak ezt hajtogatta, nem volt mit kezdeni vele, pedig még egy pszichiáterrel is beszéltek, annak érdekében, hogy jobbra forduljanak a dolgok. Juliet azonban hajthatatlan volt, és mint kiderült évek óta súlyos depresszióval küzd a hibás önbecsülése miatt. A szakember szerint annyira aláásta Julie az önbecsülését, hogy az egyetlen dolog, ami segítene tudna rajta az egy mellimplantátum lenne. Dana meghallgatta a szakember véleményét, és úgy döntött keres egy orvost, aki elvégzi a műtétet.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...