HUNGARY'S

magyar hírportál

Itt az előrejelzés: már megvan, milyen lesz a nyár vége! Mi nem erre számítottunk!

loading...

Hétfőn délelőtt napos időre készülhetünk, csapadék nem lesz. Délután nyugat felől megnövekszik a felhőzet, de számottevő csapadék nem valószínű. A délnyugati szél mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 28 fok között alakul.

loading...

Kedden a többórás napsütést legfeljebb fátyolfelhők zavarják, csapadék nem lesz. Mérsékelt lesz a délnyugati szél. 25, 30 fokra számíthatunk.

Szerdán változóan gomolyfelhős lesz az ég, délután többfelé lehet zápor, zivatar. A nyugati szél mérsékelt lesz. Kora délután 27, 32 fok várható.

Csütörtökön északon a felhős időben záporok, zivatarok alakulnak ki, de délen még többnyire napos marad az idő. Megerősödik az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 27 fok között alakul.

Pénteken eleinte többfelé lehet eső, zápor, majd csökken a felhőzet, és kisüt a nap. Élénk lesz a nyugati szél. 23, 28 fokra számíthatunk.

Szombaton sok napsütés melegíti a levegőt, csapadék nem lesz. Élénk nyugati szél mellett 23, 28 fok körül alakul a maximumhőmérséklet.

Vasárnap szinte felhő sem lesz az égen, csapadék nem lesz. Mérsékelt marad a szél, délután 24, 29 fokot mérhetünk. -írja az idojaras.hu

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

Close
loading...