HUNGARY'S

magyar hírportál

Tömegbaleset az M3-son, közel 6 km-es a torlódás, 2 óra az átjutási idő.

loading...

Lezárták az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalát Hatvannál, miután öt jármű karambolozott.Hirdetés

loading...

police.hu-n, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közleményben azt írták, a balesetben többen megsérültek. Az érintett útszakaszon jelentős torlódás várható.

A rendőrök a Hatvan-kelet lehajtónál a 3-as útra terelik a forgalmat, ahonnan a bagi csomópontnál lehet visszahajtani az autópályára.

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Az M0-s autóúton a déli szakaszon az M5-ös autópálya felől, az M1-es autópálya felé lelassult a haladás, 15-20 menetidő növekedéssel kell számolni. Az ellenkező irányban is élénk a forgalom, ott is 15-20 perc az átjutási idő. A keleti szektorban, az M3-as felé, az 50-es km-nél baleset történt. A sérült járművek nem képeznek forgalmi akadályt, mégis torlódik a forgalom, 10-15 perc az átjutási idő.A 6-os főúton, Rácalmásnál a 62-es km-nél egy kisteherautó kigyulladt. Az oltási munka már véget ért, de továbbra is félpályás lezárás van érvényben.A 4-es főúton, Szolnok elkerülő szakaszán, a 100-as és 102-es km között a 442-es úti csomópontban, burkolat- és hídfelújítási munkát végeznek. A Holt-Tisza hídon közel 300 méter hosszú félpályás lezárásra kell számítani. Jelzőlámpa szabályozza az áthaladási elsőbbséget, emiatt lelassult a haladás, torlódásra kell készülni.Határinformáció:magyar-ukrán határon Záhonynál a kilépő oldalon a személygépjárművek várakozási ideje jelenleg 2 óra.A magyar-horvát határon, Letenyénél az M7-es autópálya határátkelőnél a kilépő oldalon néhány száz méteres a kocsisor. Negyed óra várakozási idővel lehet számolni.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...