HUNGARY'S

magyar hírportál

Hódi Pamela csodás hírt árult el : Ekkor jön a baba!

loading...

Hódi Pamela elárulta: Ekkor jön a baba

loading...

Izgalmas időszak lesz!-írja a https://blikkruzs.blikk.hu

Hódi Pamela elárulta: Ekkor érkezik hozzájuk a baba
Hódi Pamela és kedvese a gyermekvállaláson gondolkoznak, hamarosan el is kezdenek majd dolgozni az ügyön. -írja a https://tv2.hu

2007-ben indult a gyömrői Tószépe szépségversenyén, amit megnyert, ő lett „Miss Gyömrő” abban az évben.

Sütő Enikő modelliskolájában végzett.

2012-ben, a TV2 Édes Élet című műsorában lehetett látni, a reality műsor szereplőjeként. Az Ezek megőrültek! show-műsorban, illetve a A nagy duett című műsorokban is részt vett.

2014-ben Váczi Gergő műsorvezető társa lett a FEM3 műsorában, de az Éden Éjjel című reality műsorát is vezette.

Reklámarca volt több cégnek, többek között a nagy múltú Graf n Berg divatkereskedő cégnek.

2018. április 19-én mutatta be saját ruhamárkáját, a MeDoo-t. A MeDoo annyit tesz: Csináld magad! A ruhakollekció megálmodója Hódi Pamela, aki az összes darabot maga jegyzi, tervezi, és fotókon reklámozza.

A TV2 2019. március 4-én, az újraindult Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében szerepelt – műsorvezető: Kasza Tibor -, párja Tóth Bence volt.

2019-ben a TV2 második évaddal jelentkező celebversenyének, az Ázsia Expressz (második évad)-nek Hódi Pamela lesz az egyik résztvevője, párja Huszár Zsófi. Az első szériával ellentétben, most csak olyan párosokat láthatnak a nézők, akik már eleve ismerik egymást. Hódi Pamela, a rejtélyes Cluster-kór, Cluster-fejfájás-ban szenved, melyre az orvostudomány eddig nem talált gyógymódot, ezért egy orvoscsapat vigyáz rá a műsorban. Hódi Pamela 2019. márcus 27-én indult a verseny helyszínére.
Magánélete

2013. október 29-én született meg kislánya, Berki Natasa Zselyke. Élettársa, gyermeke édesapja, Berki Krisztián volt, akivel 2018-ban szakadt meg a kapcsolata. Gyermekelhelyezési pert kezdeményezett 2017 decemberében, 2018 júliusában döntött a bíróság, a gyermek az édesanyához került. 2018 eleje óta Tóth Bence a társa.

„„A gyerkőc nyolcvan százalékban velem van. A történet hivatalosan is lezárult, de többet erről nem szeretnék mondani””

– Hódi Pamela

nyilatkozta az édesanya.

Korábban szinte a nézők szeme előtt nőtt fel Hódi Pamela és Berki Krisztián közös gyermeke, Berki Natasa Zselyke, az édesanyja most úgy döntött, nem szerepelteti többé a lányát.

,, Ugyan a médiában nőtt fel, de mára „nagylány” lett . Hamarosan iskolába megy, írni, olvasni tanul majd és nem szerettem volna támadásoknak kitenni ,, -indokolta Hódi Pamela. -írja a https://hu.wikipedia.org/

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...