HUNGARY'S

magyar hírportál

Erre a 4 dologra vágynak a nők titokban a kutatók szerint – A párjuknak nem merik elmondani

loading...

Nőket kérdeztek egy felmérésben a titkos szexuális vágyaikról. Néhány válaszra biztosan nem gondolna egy pasi sem.

loading...

Mindenkinek vannak olyan szexuális fantáziái, melyekről nem szívesen beszél. Sőt, sokan még a párjuknak sem merik elárulni azt, hogy mi izgatja őket a legjobban. Bár egy kapcsolatban a legideálisabb az lenne, ha nem lennének hasonló titkok, és a felek felfednék a másiknak az addig rejtegetett vágyaikat, ez gyakran nincs így.

A simpatic.us éppen ezért egy kutatással igyekezett megfejteni a női fantáziákat. A Men’s Health magazin kérésére 2700 nőt kérdeztek meg a titkos vágyairól, természetesen név nélkül. A felméréssel azt szerették volna elérni, hogy a férfiak is sejtsenek valamit a párjaik titkolt szexfantáziáiról. De persze, az is cél volt, hogy megtörjék a jeget, és arra ösztönözzék az olvasókat, hogy beszéljenek nyíltan erről a témáról. A vizsgálat kiderítette a négy leggyakoribb szexuális fantáziát a nők körében, és az biztos, hogy néhány olyan is van köztük, melyre a pasik nem gondolnának.

Csúnya beszéd

Az első helyen egyértelműen a csúnya beszéd végzett. A megkérdezettek 81%-a válaszolta azt, hogy arra vágyik, hogy a partnere többször vesse be ezt az ágyban. Emily Morse szexológus a kutatásra reagálva elmondta, hogy valójában az agy az egyik legerősebb szexuális szerv, amit pedig stimulálnak a durva szavak. Hozzátette, hogy nemcsak izgatóak lehetnek, de felszabadítóan hathatnak a felekre. És nem feltétlenül a káromkodó, szó szerint csúnya kifejezésekkel lehet elérni ezt az eredményt. Gyakran az is megteszi a hatást, ha a felek hangosan, kendőzetlenül kimondják, hogy mit szeretnének, mit csináljon a másik.

Sztriptízbár – nem csak pasiknak

Bár szokatlanul hangzik, de tényleg igaz: a nők 70%-a mondta azt, hogy szeretne egyszer ellátogatni a partnerével egy sztriptízbárba. A szakértő hozzátette, hogy ebben az esetben nem feltétlenül a fehérneműben vagy annál is kevesebb ruhában táncoló hölgyek látványa izgatja őket – bár ez is hozzájárul -, hanem a hely fülledt erotikája, ami forró estét ígér a párnak. És az édeshármas gondolata szintén számít, annak ellenére, hogy sokan a valóságban nem vállalnák be.

Orgazmus távirányítással

A megkérdezettek 63%-a fantáziált már arról, hogy egy távirányítású szexjáték segítségével juttatják a csúcsra egy nyilvános helyen, közülük 44% pedig kifejezetten arra vágyott, hogy a partnere okozzon így orgazmust neki. A szexológus hozzáfűzte, hogy itt egyrészt maga a tiltott nyilvánosság izgató, másrészt az, hogy a nő gyönyörének kulcsa kizárólag a férfi kezében van még hatalmas távolság esetén is, és így teljesen átadja neki az irányítást.  

Vak gyönyör

58%-nak az volt az egyik titkos vágya, hogy bekötött szemmel szeretkezzen. Ez a technika, bár az Ötven árnyalat-filmek miatt lett igazán népszerű, nemcsak ezért indítja be az embereket. A szexológus szerint ilyenkor minden érintés, érzés váratlanként hat, ami elképesztően izgató tud lenni, ráadásul ebben az esetben még inkább a partnerre bízzák magukat. A férfi dominanciája és az alávetettség érzése pedig sokak fantáziáját beindítja.

A férfiak is gyakran meglepő dolgokat találnak szexinek, és nemcsak az ágyban. Néhány hétköznapi női szokás teljesen beindítja őket.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...