HUNGARY'S

magyar hírportál

Ő Kata, a kőbányai boltban dolgozó lány, akivel végzett Cs. Dániel

loading...

Németországban, Frankfurtban fogták el azt a férfit, aki bestiális kegyetlenséggel ölte meg egy kőbányai lakásban volt szerelmét. Úgy tudjuk, Cs. Dániel Márk (23) képtelen volt elfogadni, hogy K. Kata (†23) nem szeretné folytatni a kapcsolatukat, ezért egy késsel elvágta a fiatal lány nyakát.

loading...

Kedd éjszaka szinte mindenki a borzalmas tragédiáról beszélt Kőbányán, a környékbeliek ismerték az áldozatát, nagyon sajnálják Katát, akit mosolygós, kedves lánynak ismertek.Hirdetés

– Kata egy csodálatos lány volt – sírta el magát Ica néni, aki gyerekkorától ismerte a gyilkosság áldozatát.

Kata véget akart már vetni a kapcsolatnak

– Itt nőtt fel a házban, a testvérével és a szüleivel élt egy ideig, aztán mindenki elköltözött, csak Kata maradt a lakásban. Csöndesen élt, néha látogatták meg a barátnői, és az utóbbi időben ez a Dániel nevű férfi. Bevallom, nekem nem volt szimpatikus, soha nem köszönt, lehajtott fejjel ment el mellettem a lépcsőházban. Fura figurának tűnt, akin látszott, hogy nincs rendben vele valami. A gyilkosság idején semmi különöset nem hallottam, de az egyik szomszéd azt mesélte: Kata próbált dörömbölni, de sajnos aki hallotta, azt hitte, hogy a csövesek szórakoznak – zárta a beszélgetést a Katával egy házban élő Ica néni.

Kata állítólagos gyilkosa márciusban tett közzé egy posztot. Ebből nagyon úgy tűnik, hogy ekkor szúrta ki az utcán KatátKata már jó ideje az otthonától pár sarokra lévő élelmiszerboltban dolgozott. A tragédia másnapján az üzlet bejárata előtt mécsesek és virágok emlékeztettek a történtekre.

– Ő volt a legkedvesebb eladó. Már sosem lesz ugyanolyan ide járni vásárolni. Ha belépek majd ide, mindig ő fog eszembe jutni. Remélem, mihamarabb kézre kerítik a gyilkosát – mondta az üzlet közelében élő férfi.Hirdetés

Kata és Dániel hosszabb ideig jártak egymással. Egy Facebook-bejegyzés szerint a férfi a közösségi portálon próbálta megtalálni a lányt, miután szemet vetett rá az utcán. Tragikus módon sikerrel járt, megismerkedtek, a lány azonban a közelmúltban szakítani akart. Párja képtelen volt tudomásul venni Kata döntését, állítólag többször fenyegette is a lányt azzal, hogy elvágja a torkát. A gyilkosság előtt talán azért tért vissza újra a férfi a nő lakásához, hogy meggyőzze az újrakezdésről.

– Szerintem Katának nem volt szíve elzavarni a férfit, inkább beengedte. Gondolom, ott ismét a fiú tudtára adta, hogy köztük mindennek vége. Szegénynek ez lehetett a veszte. Úgy hallottam, hogy mielőtt elvágta a torkát, betömte a száját valamivel, hogy ne tudjon kiabálni – árulta el a lány egyik ismerőse.

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...