HUNGARY'S

magyar hírportál

Ricsi száguldott a halálba frissen vett BMW-jével,friss jogsival vette az 500 lovas kocsit

loading...

A férfi márciusban vette meg bivalyerős BMW-jét.

loading...

Büszkén pózol fekete BMW-je motorháztetejére tá­maszkodva a friss jogosítványos Richárd az egyik fotón, amit márciusban megosztott a közösségi oldalán. A fényképet azután tette közzé, hogy a nagy teljesítményű luxuskocsit a külföldi munkái során spórolva megvásárolta.Hirdetés

Az öröm és boldogság azonban nem tarthatott sokáig, a húszéves fiatalember a megengedett se­besség sokszorosával hajtva le­sodródott a 82-es főútról, és egy oszlopnak csapódott Gyulafirátót és Eplény között vasárnap.

A zirci férfi egyébként a Balatonra tartott az egyik barátjával, s mindössze néhány kilométert tudtak megtenni otthonról. Az RTL Klub információi szerint a fiatalok 180 kilométeres sebességgel autóztak, amikor a tragédia történt.

Az üt­közés erejétől a villanyoszlop szabályosan kettészakította a kocsit, a sofőr felőli oldalból semmi nem maradt. Richárd kirepült, s életét már nem tudták megmenteni. Az autó utasát mentőhelikopterrel vitték kórházba: súlyos has-, medence- és végtag­sérüléseket szenvedett, de sikerült stabilizálni az állapotát. Úgy tudni, az áldozat építkezéseken dolgozott, abból gyűjtötte össze a kocsira a pénzt.

A BMW-t néhány hónapja vette meg, ekkor szerzett jogosítványt is. A fiatalok nem szabályosan használták a biztonsági övet, de vélhetően a sofőrt semmi sem tudta volna megmenteni.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...