HUNGARY'S

magyar hírportál

64 ÉVES VAGYOK, DE MÉG ÉLETEMBEN NEM ALÁZTAK ÍGY MEG, MINT A CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁLON. MIT SZÓL EHHEZ?

loading...

64 ÉVES VAGYOK, DE MÉG ÉLETEMBEN NEM ALÁZTAK ÍGY MEG, MINT A CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁLON. MIT SZÓL EHHEZ?

loading...

Kemenes Sarolta (64) osztotta meg történetét arról, hogy mi is történt vele szombaton a békéscsabai kolbászfesztiválon. A hölgy kérte ismerőseitől, hogy osszák meg a történteket, mert borzalmasan felháborítja őt és barátnőit az, amit tegnap délután (2018.10.20-án) az egyik kolbászos fabódé alkalmazottja megengedett magának.

“Tegnap délután kimentünk a barátnőimmel a kolbászfesztiválra, hogy együnk egy kis sült kolbászt és igyunk mellé egy pohár bort, azonban olyan kiszolgálásban volt részünk, amit egyszerűen nem tudok magamban tartani. Kíváncsi vagyok a véleményetekre kedves ismerőseim…ezt most tényleg le kellene nyelnem?

Miután megrendeltem a 10 dkg kolbászt, mustárral és kenyérrel kértem a hölgytől egy pohár édes bort is mellé. Kedvesen és mosolygósan azt mondta a leányzó, hogy mindjárt jön csak megnézi a bort a raktárban.

Hi

Nem telt el 15 másodperc és hangos nevetésre lettünk figyelmesek, majd a következő szavakat hallottuk egy érces hangon kiáltó férfi szájából: “Hát nem látja ez vén sz**r, hogy ez egy kolbászsütő és nem italpult?! Küld el a 10 deka kolbászával a büdös pics**ba!”

64 éves vagyok, de nekem még ilyen kiszolgálásban sosem volt részem. Lehet, hogy tényleg öregszem már, de a mi időnkben tudták az emberek, hogy mi az a tisztelet.

Nem szóltunk semmit, csak ott hagytuk a bódét és leültünk egy padra. Gondolhatjátok, hogy elment még az étvágyunk is….Szerintetek mit kellett volna tennem?

A fiam javaslatára írtam le a történteket. Állítása szerint, ha sokan megosztják, talán a tulajdonos fogja tudni, hogy kiről van szó és elszámoltatja. Ha pedig maga a tulaj volt ilyen tiszteletlen, akkor talán messze elkerülik ezt a kolbászsütőt! Minden megosztást hálásan köszönünk!”

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...