HUNGARY'S

magyar hírportál

Gyász, elhunyt Krisz Rudolf édesanyja,

loading...

Az énekes hisz a lélekvándorlásban, ezért nem tartja kizártnak, hogy a decemberben születendő gyermekében reinkarnálódik majd pár évvel ezelőtt elhunyt édesanyja.

loading...

Hosszú évek óta nem hallottunk Krisz Rudolfról, az igéző szemű, a kilencvenes években nagyon népszerű énekesről, akinek – többek között – a Homokba rajzolt szerelem című slágert köszönhetjük.

Az akkoriban még Rudiként, ma a felnőttesebb hangzású Rudolfként szereplő zenész immár 37 éves, sorra adja ki legújabb dalait és egyre többet nyilatkozik ismét. Legutóbb a Petőfi Rádió vendége volt, Boros Csaba Minek nevezzelek? című műsorában szerepelt, ahol eddig sosem hallott magánéleti titkokat fecsegett ki. Például azt, hogy párja, dr. Dankó Szilvia jogi egyetemet végzett, de úgy érezte, váltania kell, most reinkarnációs utaz­tatásokat tart. Szilvia emellett szövegeket is ír, jellemzően Rudolfnak, az új slágereiben már társszerzőként szerepel a zenész mellett. A legörömtelibb hír pedig az, hogy a párnak hamarosan gyermeke születik.

– Nagyon nagy dolog történt az életemben, decemberben jön a baba. Édesapa leszek – mondta a rádióban meghatódva Rudolf, aki így folytatta: – Valamiért úgy érzem, hogy a gyermekemben az édesanyám fog újraszületni. Az első pillanatban meglátom majd a kicsi szemében, hogy ez így van-e. Hiszek a lélekvándorlásban, ebben a szellemben élem az életemet, de nekem még nem sikerült elérnem ezt az állapotot – teszi hozzá a zenész, majd azt mondja, érdekes tapasztalása, hogy az édesanyja halála óta minden dolog úgy történik az életében, ahogy azt az anyukája szerette volna.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...