HUNGARY'S

magyar hírportál

VV FANNI ÜGY: KIDERÜT, HOGY MI IS TÖRTÉNT, AZ ÜGYÉSZSÉG LE IS ZÁRJA AZ ÜGYET

loading...

VV FANNI ÜGY: KIDERÜT, HOGY MI IS TÖRTÉNT, AZ ÜGYÉSZSÉG LE IS ZÁRJA AZ ÜGYET

loading...

A Blikk szerint hamarosan lezárják az ügyet, az ügyész már meg is kapta az iratokat, minden készen áll-e a vádemeléshez.

Korábban még a Bors írta meg, hogy egy hajszálat találtak a Novozánszki Fanni, azaz VV Fanni meggyilkolásának ügyében gyanúsított férfi vidéki házában, amelyet vizsgálnak a rendőrök. A Blikk szerint a rendőrség a fiatal lány hajszálát találta meg B. László siófoki otthonában.

„A rendőrök mindent átkutattak a férfi lakásában. A mosógépében találtak női hajszálakat is, amelyekről kiderült, hogy mind Fannié. A rendőrök már azt is tudják, hogy pontosan mi történt. A férfi a csomagtartójában tette Fannit, aztán lement Siófokra, a lakásába. Ahogy odaért, kinyitotta a csomagtartót, de abban a pillanatban észrevette, hogy ott van egy térfigyelő kamera, ezért visszacsukta, majd átállt máshová a bérelt kocsival. Az eltűnés másnapján egy síoverallt vett fel, aztán az autójával elhajtott a szalkszentmártoni bányatóhoz, ahol órákat töltött. Ezután ment csak haza, majd azonnal kimosta a ruháit.

DE NEM VOLT ELÉG FIGYELMES, ÍGY AZ OVERALLON ÉS A MOSÓGÉPBEN IS OTT MARADT FANNI HAJA”

– mondta a lapnak a neve elhallgatását kérő informátor.

A gyanúsított férfi ezután rakta ki Fanni bőröndjeit a ház szeméttárolójába a konténerek mellé, majd átöltözött és visszament Budapestre, a lány bérelt lakásába. A Blikk informátora szerint valószínűleg azt a pénzt kereste, amit a fiatal lány vett ki nem sokkal korábban a bankból, de az is lehet, hogy rendet rakott a nappaliban, ugyanis a gyanú szerint ott dulakodtak.Hirdetés

A lap úgy tudja, a kamerák felvételei alapján a nyomozók számára teljesen egyértelmű, hogy mi is történt, hamarosan lezárják az ügyet, az ügyész már meg is kapta az iratokat átnézni, minden készen áll-e a vádemeléshez, már csak egy, külföldön végzett vizsgálat eredményét kell megvárni.

loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...