HUNGARY'S

magyar hírportál

Megszólalt LL Junior apósa a tragikus baleset után: “mindannyian összeroppantunk”

LL Junior és családja összeroppant a hír hallatán .

Az egész család összeroppant, Körtvélyessy Zsolt unokájaként szerette a kisfiút.

Hihetetlen tragédiát próbál feldolgozni LL Junior és családja: Dávid nevű kisfiát Zuglóban halálra gázolta egy autós. Az eddigi információk szerint a kisfiú egy lámpával védett zebrán szaladt át, amikor egy érkező autó elütötte. Bár a mentők próbálták megmenteni az életét, a kisgyerek meghalt.

Körtvélyessi Zsolt, LL Junior apósa is összetört, amikor meghallotta a tragédia hírét. Ahogy a Hiteles Híreknek elmondta, azonnal lányáékhoz sietett. Dávid egyébként Junior előző kapcsolatából született, de Körtvélyessy saját unokájaként szerette őt.

– Mindannyian teljesen összeroppantunk, egész éjjel nem is tudtunk aludni. Ésszel felfoghatatlan, ami történt. A családdal közösen imádkoztunk, mert most csakis ez az, amit megtehetünk. Viszonylag sokat találkozom Laci fiaival, nagyon megszerettem őket – nyilatkozta a Barátok közt egykori színésze. – Még mi sem tudunk pontosan semmit, de valószínűsíthető, hogy az autó vezetője nem hibázott. Dávidka szaladt ki a jármű elé egy olyan szögből, ahonnan a sofőr nem láthatta.

A zenésznek rengeteg ismerőse, barátja fejezte már ki részvétét.

Körtvélyessy Zsolt: Lélekben saját unokámként szerettem LL. Junior kisfiát Állítólag nem hibás a gázoló Egy ország…

Közzétette: Hiteles Hírek – 2019. szeptember 1., vasárnap
loading...
loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...