HUNGARY'S

magyar hírportál

Megszólalt L.L. Junior a tragédia után: “Felszállt az égbe a kis angyalom”

L.L. Junior vasárnap délután jelentkezett be először közösségi oldalán kisfia halálos balesete után. Szívszorító szavak.

“Felszállt a mennybe a kisangyalom… Nem tudok megszólalni… Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz. Két héttel a 4. szülinapja előtt. Köszönöm a részvétnyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok rá. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. Kérem a sajtó munkatársait, hogy ne hívjanak engem. Jogi képviseletemet továbbra is barátom, dr. Mester Csaba látja el, és természetesen megtesszük a jogi lépéseket.


Köszönöm mindenkinek az együttérzését. De most erősnek kell lennem, mert fel kell neveljem Lacikámat… Nincsenek szavak!!!” – írta a közös fotóhoz, amin Dávidkával szerepel.

Felszállt a mennybe a kisangyalom…Nem tudok megszólalni . Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz . Két héttel a 4. Szulinapja előtt . Köszönöm a részvét nyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok ra. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. Kérem a sajtó munkatársait hogy ne hívjanak engem. Jogi képviseletemet továbbra is , barátom, Dr Mester Csaba látja el és természetesen megtesszük a jogi lépéseket . Köszönöm mindenkinek az együttérzésèt. De most erősnek kell lennem mert fel kell neveljem Lacikámat…Nincsenek szavak !!!

48.7k Likes, 6,032 Comments – Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) on Instagram: “Felszállt a mennybe a kisangyalom…Nem tudok megszólalni . Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap…”

loading...
loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...