HUNGARY'S

magyar hírportál

Junior feljelenti Csillát, aki szenved, mert magát hibáztatja, és még ez is..

Nem elég, hogy Csilla saját magát marcangolja azért, ami történt, hiszen minden szülő rémálma az, hogy a gyermeke a saját szeme láttára ilyen szőrnyűséget él át. Sajnos Csilla szeme láttára történt mindez, és hiába fogta erősen a kicsi kezét, az kitépte magát belőle, és átszaladt az úton. A helyszínen voltak szemtanúk, akik egyöntetűen azt állították, hogy összerogyva, és sírva ordította Csilla, hogy ez az ő hibája, és csak ő tehet róla.. – írja a lap.

Erre még fel is jelenti Junior, és el akarja tőle venni a másik gyermeket is. Ez így is épp elég fájdamas Csillának, még kell ez is? Junior, érthető a fájdalmad, de nem lehetne, hogy békén hagyd ezt a gyászoló édesanyát, aki összetört lelkileg, és talán soha nem lesz már az az ember, aki előtte volt?!– írja a lap.

Kérem, aki egyetért, hogy Csilla nem hibás, az legyen szíves szívecskével, vagy osztással jelezze, hátha eljutna Juniorhoz, és meglátná, hogy nem kéne most ezt a szerencsétlen Nőt bántani, aki nem hibázott, hiszen a picike rángatta ki a kezét a kezéből, és szaladt el. Ne hagyjuk, hogy Csilla hülyeséget csináljon… – – írja a lap.

loading...
loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...