HUNGARY'S

magyar hírportál

Mindenki kiállt Csilláért, ” Junior ne merészeld bántani Őt, az anyai szíve összetört, egy roncs már…

Az egész ország összefogott a közellenségként beállított Csilláért, akit Junior szeretne lejáratni, bíróság elé citálni, és legutóbbi megfogalmazásukban, melyet az ügyvédje mondott : ” pszichésen és mentálisan sem alkalmas a nagyobb gyermek nevelésére “.

Sorban jöttek a kommentek a cikk alatt, ahol édesanyák és édesapák olvastak be Juniornak, amiért egy megtört, lelkileg és emberileg roncs nőt bánt. Juniornak meg kéne értenie, hogy nem Csilla tehet róla, hogy egy 3 éves kisgyermek, aki nem ismeri még a veszély fogalmát kiszaladt az útra. Egy kommentelő azt írta: ” Ugyanannyira hibás Junior is, mivel a veszély megtanítása egy gyereknek az anya és apa feladata egyaránt. A mi gyerekünk sosem merne kifutni az úton, mert tudja, hogy veszélyes, de ha külön él a két fél, akkor lehet hogy kevés időt töltöttek a gyerekekkel minőségi időről beszélek.”

De volt aki mélyebben szántó gondolatot írt, idézzük:

“Tóth Anna: Nagyon remélem,hogy nemkapja meg a gyereket. Csilla nevelte eddig is még ő bulizgatott,nőzött élte az életét. Egy tragikus baleset történt,biztos nem direkt csinálta Csilla. Szégyelje magát most akar apuka lenni. És ki lesz a gyerekkel?? Szegény kisfiúnak az anyukára van szüksége. Nem azt mondom,hogy apukára nincs,de ha egy csöppet is szereti a fiát akkor nemveszi el az anyjától. Remélem a biró aki itélkezik,jól átgondolja az egészet,és nem az fog dominálni kinek van több pénze jó ügyvédet fogadnia.”

“Ilona Balogh: Felháborító az apuka viselkedése. A reklám mindennél fontosabb neki, nem is gondol bele, hogy mit tesz. Az anyukának nagy erőt ad az, hogy a másik kisfiú mellette van. Nagyon bízom benne, hogy az illetékesek jó döntést hoznak és nem azt nézik, hogy ki az apuka.”Hirdetés

“Rita Zvara:Igen osztom a véleményt mindenki az énekest sajnálja és mi van az anyukaval aki életét adott neki most végig nézi hogy hal meg gyermeke. Ő fájdalma legnagyobb 😪🙏Sok erőt kívánok neki”

Aki egyetért azzal, hogy Csillát nem bántani kell, hanem inkább segíteni, jelezze ezt kommentben, vagy egy szív felmutatásával. Mutassuk meg, hogy mi mind kiállunk Csilla mellett, és vele vagyunk ebben a nehéz helyzetben!

loading...
loading...

Next Post

Previous Post

© 2019 HUNGARY'S

hungarys.info

loading...